facebook
Juntes d'escola: Per què els pares hi hem de ser presents?
 En un altre comunicat de la nostra web fem una crida als pares i mares perquè participin a les juntes d’escola, les eleccions a les quals tindran lloc el mes d’octubre a tots els centres de l’Escola Andorrana.
 
Volem insistir en aquesta crida perquè la presència activa de les famílies a les juntes d’escola ha de servir perquè els pares i mares que en formen part puguin conèixer millor la vida escolar dels seus fills. Poden exposar idees i opinions davant dels altres sectors presents a la junta d’escola: equip directiu, personal docent i no docent, altres pares i en els centres de segona ensenyança i batxillerat els alumnes, i representants del Comú de la parròquia.
 
La tasca d’involucrar-se en l’educació dels nostres fills enriqueix a tothom i estar present en aquest òrgan escolar beneficia tots els que formem part de la comunitat educativa. D’acord amb els estatuts de l’APAEA, els pares i mares que formen part de les juntes d’escola són automàticament integrants de la Junta Directiva de la nostra associació. D’aquesta manera, en l’òrgan de direcció de l’APAEA hi ha famílies representants de tots els centres, cosa que permet un intercanvi constant d’informació, un enriquiment pel que fa al coneixement de situacions i necessitats i una visió global del dia a dia escolar i de les inquietuds dels pares.
 
D’altra banda, els pares i mares representants dels diferents centres poden exposar en el si de l’APAEA les qüestions que més els preocupen, especialment aquells problemes que no acaben de trobar solucions, per als quals l’entitat pot disposar les vies adequades de resolució, per exemple la interlocució amb el Ministeri d’Educació.
 
Les reunions de la Junta de l’APAEA són ordinàriament mensuals, en horaris de vespre, una proposta assequible per a tots els pares. En principi, als pares i mares representants dels centres no se’ls demana res més, encara que aquells que hi estiguin disposats, com a membres de la Junta poden treballar també en les comissions específiques de l’entitat. Tothom hi és benvingut.
 
No us hi penseu més. Quan es convoquin les eleccions a la junta d’escola del vostre centre, presenteu-vos com a candidats. Tothom és important. La implicació de les famílies és imprescindible per a la bona marxa del projecte escolar.
Galeria d'Imatges

CERCAR

   

Horari De L'AMPAEA

De dilluns a divendres

De 8 a 13 hores
De 14 a 17 hores

Tel. +376 722 509

Contacte

AGENDA

  AGOST 2022
DL DM DC DJ DV DS DG
 1  2  3  4  5  6  7 
 8  9  10  11  12  13  14 
 15  16  17  18  19  20  21 
 22  23  24  25  26  27  28 
 29  30  31  
  

CONTRA L'ASSETJAMENT