facebook
Eleccions a juntes d'escola
CRIDA A LA PARTICIPACIÓ
El proper mes d’octubre es convocaran les eleccions per renovar les juntes d’escola a tots els centres de l’Escola Andorrana. Ens agradaria que el nombre de candidats per part dels pares i mares fos molt gran, i per això fem una crida a participar-hi.
 
La junta d’escola és l’òrgan participatiu dins de cada centre, on són representats tots els sectors: l’equip directiu, el personal docent i no docent, els pares, i, en els centres de segona ensenyança i de batxillerat, també els alumnes. També inclou una representació del Comú de la parròquia.
 
Les seves funcions són:
- participar en la gestió del centre;
- aprovar el Pla Anual, la Memòria i el Pressupost;
- tractar propostes plantejades pels diferents col•lectius;
- excepcionalment, tractar assumptes disciplinaris greus;
- organitzar actes.
 
Poden formar part de la junta d’escola tots els pares i mares interessats en la vida escolar dels seus fills. Uns dies abans de les eleccions, la direcció del centre farà saber la data a tothom. Només cal dirigir-se a la secretaria i presentar-se.
 
La importància de la junta d’escola és òbvia, i també és fonamental que les famílies hi participin. Animeu-vos, doncs, a seguir de prop la vida escolar. Només us prendrà un temps molt limitat, corresponent a dues o tres reunions a l’any, i us permetrà estar ben informats i expressar les vostres opinions per a un millor funcionament del centre on es formen els vostres fills.
 
Tothom és important! Us esperem!
Galeria d'Imatges

CERCAR

   

Horari De L'AMPAEA

De dilluns a divendres

De 8 a 13 hores
De 14 a 17 hores

Tel. +376 722 509

Contacte

AGENDA

  OCTUBRE 2021
DL DM DC DJ DV DS DG
  1  2  3 
 4  5  6  7  8  9  10 
 11  12  13  14  15  16  17 
 18  19  20  21  22  23  24 
 25  26  27  28  29  30  31 
  

CONTRA L'ASSETJAMENT