facebook
Primera prova
La nova Tortuga
Digital, dinàmica i oberta a tothom.

A l’últim número de La Tortuga, distribuït el mes de juny fèiem saber que l’òrgan informatiu de l’APAEA abandonava l’edició en paper i que a partir del començament del curs 2014-2015 passaria a l’edició digital.

Aquí teniu, doncs, la nova Tortuga, puntual a la cita i adaptada a les noves tecnologies, disposada a continuar informant a les famílies de tot allò relacionat amb l’escola.

CONTINUÏTAT I MILLORA

LA TORTUGA va néixer el 1996 i se n’han publicat 40 números en paper fins al juny del 2014. El pas a la versió digital no representa cap trencament, ans al contrari: des de l’experiència de divuit anys de publicació de la revista volem millorar-la usant totes les possibilitats que ens ofereix el mitjà telemàtic per fer-la més dinàmica, més col•lectiva i més oberta.

UNA TORTUGA MÉS DINÀMICA

A partir d’ara no caldrà esperar a la publicació de l’edició en paper. Els continguts de la revista s’aniran incorporant en aquest web a mesura que s’elaborin, de manera que guanyarem en actualitat i immediatesa.


UNA TORTUGA MÉS COL•LECTIVA

La no dependència de les limitacions d’espai pròpies del format paper permetrà incloure-hi més temes i de procedències més variades.


UNA TORTUGA MÉS OBERTA

Aquests avantatges de l’edició digital han de permetre que la nova Tortuga no sigui només la veu dels pares a través de l’APAEA, sinó també un mirall de tot allò que és el dia a dia de l’Escola Andorrana. És per això que fem una crida a tota la comunitat educativa a col•laborar-hi.

● Oberta a les famílies. Us volem encoratjar a enviar-nos les vostres opinions, els vostres neguits i les vostres propostes en qüestions relacionades amb l’escola. No us talleu! Participeu a tothom allò que penseu!

● Oberta als alumnes. Individualment o col•lectivament, directament o guiats per un professor o professora, els alumnes també esteu cridats a col•laborar a La Tortuga sobre qualsevol tema que us motivi i que vulgueu compartir. Feu l’experiència!

● Oberta als centres escolars. Voldríem poder reflectir al màxim el dia a dia escolar, i per a això us demanem que col•laboreu en aquest mitjà obert per divulgar tot allò que feu, com ara projectes de curs, treballs específics, aules especials, festes, etc. No us ho guardeu només per a vosaltres: segur que serà interessant fer-ho conèixer i intercanviar experiències!

● Oberta al professorat. També esperem la vostra col•laboració a títol individual o col•lectiu. Els ensenyants heu de ser presents també a La Tortuga per reflexionar en veu alta i explicar aquells aspectes de la vostra tasca o aquelles experiències que poden ser d’interès general. Feu de La Tortuga una aula!

● Oberta a les institucions. Les comunicacions oficials del Ministeri d’Educació i les relacions institucionals de l’APAEA continuaran sent reflectides a La Tortuga com fins ara. Més enllà, la nostra revista digital resta oberta per a publicar col•laboracions especials provinents del Departament d’Escola Andorrana sobre aquelles qüestions que es cregui d’interès divulgar específicament en el nostre mitjà.


Els textos que ens arribin seran examinats per la comissió de comunicació de l’APAEA i publicats a la Tortuga electrònica després d’haver valorat que els temes exposats són d’interès general i s’ajusten als criteris pedagògics de l’escola.


Esperem les vostres col•laboracions!

Envieu-les a l’APAEA: apaea@apaea.adCERCAR

   

Horari De L'AMPAEA

De dilluns a divendres

De 8 a 13 hores
De 14 a 17 hores

Tel. +376 722 509

Contacte

AGENDA

  OCTUBRE 2021
DL DM DC DJ DV DS DG
  1  2  3 
 4  5  6  7  8  9  10 
 11  12  13  14  15  16  17 
 18  19  20  21  22  23  24 
 25  26  27  28  29  30  31 
  

CONTRA L'ASSETJAMENT