facebook

L'AMPAEA com a gestora de les cuines


L'AMPAEA és responsable dels menús i de la gestió de les cuines, amb el benentès que les infraestructures i el material de les cuines són propietat del Govern. Per dur a terme aquesta tasca amb el màxim rigor i la màxima eficàcia, l'AMPAEA compta amb una sèrie de serveis externs: 
 
  • Dietista: la seva tasca és supervisar i, en cas que ho cregui convenient, rectificar els menús per dur a terme un control dietètic dels àpats dels nens i assegurar una dieta equilibrada i variada.
  • Empresa de control de qualitat: d’una manera continuada, duen a terme un estudi exhaustiu de tot el que fa referència a les cuines. És a dir, infraestructures adients, control dels aliments des que arriben a la cuina fins que són servits, passant per l'elaboració i la conservació de cadascun dels plats, manipulació dels aliments, anàlisis periòdiques de l'aigua, etcètera. Han creat un sistema de treball comú per a totes les cuines i uns criteris de funcionament de tots els passos que cal seguir.
  • Auditor: per tenir un control comptable de l'AMPAEA, comptem amb un servei d'auditoria externa.
  • Seguretat: empresa que treballa amb el personal de l’AMPAEA en la implantació de la seguretat i la salut en el treball. 
Com que entenem que el menjador també ha de tenir una finalitat pedagògica, hem intentat sempre que els nens tinguin l'oportunitat de tastar menús variats (diferents tipus de gustos i d'aliments). La informació del que mengen els vostres fills, la trobareu a la pàgina web de l’AMPAEA (www.ampaea.ad). 
 
En el cas d'indisposicions puntuals (mal de panxa, vòmits, descomposició...) podeu avisar al matí el mestre de la classe del vostre fill i se li donarà un menú de règim (màxim 3 dies). 
 
Els pares que vulgueu anar a dinar a classe amb el vostre fill haureu d'avisar una setmana abans la classe i abonar l'import de l'àpat a la cuina.
 
Quan l'escola organitza sortides d'un dia o més, l’AMPAEA paga el preu de cost del dinar a l'escola, que automàticament rebaixa el preu de la sortida. Quan es fa l'activitat d'esquí, els alumnes que es queden a dinar a les pistes cal que portin el dinar de casa i l’AMPAEA posa l’aigua tal com es va acordar a l’Assemblea General Ordinària del 29 de juny del 2006.
 
La quota del servei de cuina s'aprova anualment en assemblea a proposta de la Junta Directiva. Fins ara el servei es finança sense cap tipus de subvencions, únicament es nodreix de les quotes dels alumnes. Val a dir que el dèficit dels centres més petits queda cobert pels centres amb un volum més important d'alumnes.
 
També us informem de la possibilitat d'obtenir beques (Llei d’ajuts a l’estudi) per a les famílies amb dificultats econòmiques que així ho requereixin. Per a més informació adreceu-vos al Servei de Gestió de Dades (Govern d’Andorra). 
 
En cas que vulgueu prescindir del servei de cuina, ha de ser una baixa com a mínim d'un mes i ens heu d'avisar si pot ser d'un mes per l'altre al telèfon 722509 o per correu electrònic: apaea@apaea.ad

CERCAR

   

Horari De L'AMPAEA

De dilluns a divendres

De 8 a 13 hores
De 14 a 17 hores

Tel. +376 722 509

Contacte

AGENDA

  SETEMBRE 2022
DL DM DC DJ DV DS DG
  1  2  3  4 
 5  6  7  8  9  10  11 
 12  13  14  15  16  17  18 
 19  20  21  22  23  24  25 
 26  27  28  29  30  
  

CONTRA L'ASSETJAMENT